Tiszaújváros eladó lakás 40m2 1+1 szoba kellemes, csendes részen alcsony rezsi

Tiszaújváros eladó lakás 40m2 1+1 szoba kellemes, csendes részen alcsony rezsi - KĂ©p: 6054

Tiszaújváros kellemes, csendes részén (Liszt Ferenc u.) kis rezsijû lakás bútorozatlanul eladó! Konyhabútor megegyezés szerint. Jellemzõi: - 40 nm-es, földszinti elhelyezkedés. - a lakás elõtti részen gang található, (kb. 6-8 nm) ami nem átjáró, mivel az épületben ez az utolsó lakás. - pince tartozik a lakáshoz Mindenhol új, mûanyag ablakok vannak mobil szúnyoghálóval. A konyha kivételével fehér redõny az ablakokon. Hi-Sec biztonsági, bejárati ajtó.. - a nappali és háló fülke felújítása egy éve történt, viszont a parkettára ráfér a csiszolás, felújítás - a fürdõszoba körbecsempézett, járólapos, zuhanyfülkés. - a wc csempézett, járólapozott. A mellette található spájz járólapozott, festett és polcozott. Az ajtók le vannak festve. - a konyha körbecsempézett, járólapozott. - a folyosó járólapozott, festett. A fûtés FÉG látványkonvektorral megoldott. A meleg-víz pedig gázos, átfolyós vízmelegítõvel. Kérem érdeklõdjön bizalommal! Bátran hívjon hétköznap és hétvégén is 08:30-20:00 óra között!

Ingatlan » lakás » lakás » Borsod-AbaĂşj-ZemplĂ©n » TiszaĂşjváros

Lakás (TiszaĂşjváros, Borsod-AbaĂşj-ZemplĂ©n) ingatlan hirdetĂ©sek

Hasonló ingyenes ingatlan hirdetések


RendezĂ©s:  
13
07
30
Tiszaújváros eladó lakás 61m2 2+1 szoba nagy konyhás külön WC ingatlan hirdetĂ©shez feltöltött kĂ©p

6,500,000 Ft  TiszaĂşjváros eladó lakás hirdetĂ©s

61 m² / 2+1 szoba / - ∗ TiszaĂşjváros / Borsod-AbaĂşj-ZemplĂ©n megye HirdetĹ‘: magánszemĂ©ly


Tiszaújvárosban a Mátyás k. úton eladó egy 61 nm, 2,5 szobás, nagy konyhás, külön Wc- fürdõs 8. emeleti lakás, ha
13
03
10
Ehhez az ingyenes ingatlan hirdetéshez nem lett kép feltöltve - hirdetés logo kép

20,000,000 Ft  TiszaĂşjváros eladó családi ház hirdetĂ©s

200 m² / 1200 m² / 1980 ∗ TiszaĂşjváros / Borsod-AbaĂşj-ZemplĂ©n megye HirdetĹ‘: magánszemĂ©ly


Tiszaújváros vonzáskörében, fõ utcán, szép környezetben, 5 szobás, ebédlõs, külön nyári ko


Hirdetés

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.