Adatvédelmi nyilatkozat

Amikor Ön az ingatlan.neunet.hu internetes honlapját látogatja, eközben személyes adatait is átadja számunkra.

Személyes adatai (vagyis azok az adatok, amelyek az Ön személyével kapcsolatba hozhatók) két módon kerülhetnek a kezelésünkbe: egyfelől az internetes kapcsolat fenntartásával összefüggésben az Ön által használt számítógéppel, böngészőprogrammal, internetes címmel, a látogatott oldalakkal kapcsolatos technikai adatok automatikusan képződnek számítógépes rendszerünkben, másfelől Ön is megadhatja nevét, elérhetőségét vagy más adatait, a honlap használata során.

Honlapunkat úgy alakítottuk ki, hogy az megfeleljen a előírásoknak, a vonatkozó tartalmi és formai egységesítési követelményeknek. Ennek során arra törekedtünk, hogy az Ön személyes adatainak kezelése csak a honlap szolgáltatásainak igénybevételéhez szükséges mértékben, illetve az Ön rendelkezésének megfelelően, egyúttal a hatályos törvényi rendelkezések maradéktalan betartásával történjen.

Honlapunk látogatása során az Ön adatainak felelős kezelője az ingatlan.neunet.hu weboldal. Az általunk szolgáltatott információk máshonnan nem érhetőek el, azonban a honlapunkról kiindulva számos további szolgáltatást vehet igénybe. Ezekben az esetekben Ön honlapunkat elhagyja, átlép a másik weboldalra és adatainak kezelése attól fogva ott történik. (Böngészőprogramja mutatja a képernyőn, hogy Ön éppen hol jár.)

A honlap üzemeltetéséhez és egyben a látogatók adatainak kezeléséhez külső szervezetet (adatfeldolgozót) nem veszünk igénybe: a programozási, valamint a portál szerkezetét és arculatát illető, valamint karbantartási tevékenységet is a Neunet Bt. végzi. A Neuweb a weboldal tárhely szolgálatója, amit szintén a cégünk felügyel.

Az Ön adatait, amelyek a honlapunk látogatásával összefüggésben kerülnek kezelésünkbe, az oldalunk nem adja tovább.

A honlap látogatásával összefüggésben kezelt adataihoz saját munkatársaink, feladatuk ellátásához, illetve az Ön által igénybe vett szolgáltatás teljesítéséhez, esetleges kérdésének, észrevételének megválaszolásához szükséges mértékben férnek hozzá. A weboldalon elhelyezett hirdetése okán Önnel a kapcsolatot csak az Ön által megadott módon veheti fel a többi látogató, tehát részükre, csak az Ön által engedélyezett adatokat jelenítjük meg.

Ha Ön kérdést kíván feltenni vagy megosztja velünk véleményét, kapcsolatfelvételi oldalunk űrlapját használhatja. Ilyenkor meg kell adnia nevét, elektronikus postacímét (e-mail), valamint kérdését vagy véleményét. Ezeket az adatait eljuttatjuk az oldal üzemeltetőjéhez; válaszukkal megkeressük Önt.

Ha további tájékoztatást szeretne adatainak kezeléséről, forduljon hozzánk elektronikus levélben, vagy postai úton.