Nagyszénás eladó családi ház 105m2 3 szoba fürdõhöz közel klímás ház

Nagyszénás eladó családi ház 105m2 3 szoba fürdõhöz közel klímás ház - KĂ©p: 7234

Nagyszénáson frekventált helyen, a fürdõhöz közel eladásra kínálunk egy 105nm alapterületû, téglaépítésû, beton alappal rendelkezõ 3 szobás családi házat. Az ingatlan kedvezõ belsõ elosztású. Klímával felszerelt! A 3 szobán kívül egy konyha, étkezõ, fürdõszoba, wc, folyosó valamint egy gardróbszoba áll rendelkezésre. Burkolatát jó állapotú hidegburkolat illetve padlószõnyeg jellemzi. Nyílászárói fa valamint mûanyag hõszigetelt nyílászárók. Meleg vízellátásáról villanybojler gondoskodik, fûtését központi, gáz valamint vegyestüzelésû kazán segíti elõ. 1188 nm nagyságú telek tartozik az ingatlanhoz, ahol egy 200 nm alapterületû csirkenevelõ ól található, illetve egy dupla beállásos garázs, szerelõaknával ellátva. CSOK INGATLAN! Nagyon szépen karbantartott, rendezett udvar fogad minket, kocsibeállóval ellátva. Csendes helyen, a közelben boltok, buszmegálló megtalálható. A falu szívében elhelyezkedõ parkfürdõ egész évben kellemes, csendes, családias környezetben biztosít felüdülést a kikapcsolódni és gyógyulni vágyók számára úszó és termálvizes medencékben. Az ingatlan gazdálkodásra vagy vállalkozásra, de akár vendégház kialakítására is kiváló lehetõség!

Ingatlan » családi ház » családi ház » BĂ©kĂ©s » NagyszĂ©nás

Hasonló ingyenes ingatlan hirdetések


RendezĂ©s:  
13
01
28
Ehhez az ingyenes ingatlan hirdetéshez nem lett kép feltöltve - hirdetés logo kép

3,900,000 Ft  NagyszĂ©nás eladó építési telek hirdetĂ©s

1100 m² ∗ NagyszĂ©nás / BĂ©kĂ©s megye HirdetĹ‘: magánszemĂ©ly


Építési telek eladó kész lábazattal anyagokkal tervrajzzal. Sürgõssen Eladó! Érdeklõdni lehet: 06-30/40


Hirdetés

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.