Királd eladó lakás 54m2 2 szoba erkélyes lakás egy völgyben található

Királd eladó lakás 54m2 2 szoba erkélyes lakás egy völgyben található - KĂ©p: 6667

Eladó lakás Királdon! A település szép környezetben, egy völgyben található. Csendes, bûnözéstõl mentes és teljesen körül öleli az erdõ. Akár nyaralónak is alkalmas lehet. A lakás részei: elõszoba, fürdõ, wc, konyha, 2 szoba, erkély, amely az erdõre néz. A fûtés vízteres kandallóval van megoldva. Helyszíni megtekintés,csak elõre egyeztetett idõpontban lehetséges.

Ingatlan » lakás » lakás » Borsod-AbaĂşj-ZemplĂ©n » Királd

Hasonló ingyenes ingatlan hirdetések


RendezĂ©s:  
11
06
12
Ehhez az ingyenes ingatlan hirdetéshez nem lett kép feltöltve - hirdetés logo kép

1,200,000 Ft  Királd eladó családi ház hirdetĂ©s

100 m² / 1500 m² / 1980 ∗ Királd / Borsod-AbaĂşj-ZemplĂ©n megye HirdetĹ‘: magánszemĂ©ly


3657 Királd Kossuth ut 28. Bútorozott régi családi ház sürgõsen eladó! Hatalmas nagy portával és 1


Hirdetés

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.