Recske eladó mezõgazdasági terület 79ha tanya legelõ és szántó

Recske elad mezgazdasgi terlet 79ha tanya legel s sznt - Kép: 5575
Recske elad mezgazdasgi terlet 79ha tanya legel s sznt - Kép: 5575
Recske elad mezgazdasgi terlet 79ha tanya legel s sznt - Kép: 5577

Recsk eladó mezõgazdasági terület ingatlan hirdetés

135,000,000 Ft (~ N/A )

telek mérete:8000 m² (~2224nöl)

3245 Recsk, ú t

hirdetés ideje:2013-09-18 14:33:09 [11778]

nincs hirdető kép
Hirdető adatai
neve:Nagypallag
email:[javascript protected email address]
telefon:+36202067288

Az ingatlan hirdetéshez bejelölt ingatlan extra tulajdonságok

tanya ingatlan tulajdonság icon  

gardr?b szoba ingatlan tulajdonság icon  


Mátra északi részén, horgásztó mellett 79 ha-on lévõ tanya eladó. A tanya 79 ha-on fekszik, legelõ- gyep- szántó teszi ki a területet. A tanya belterülete 8.4 ha, mely parkos, õs,-díszfás terület. Központilag helyezkedik el a Nemesi kúria. Az épület 225 m2, két különálló lakrészre alakítható. 5 szoba + nappali, 2 fürdõszoba + wc,, 2 gardrób (raktár), konyha + étkezõ + kamra, valamint elõszoba. A házhoz tartozik egy fedett szúnyoghálós tágas terasz. A ház közvetlen környezete bekerített. Teljesen felújított kívül- belül. A ház alatt pince található, de van egy különálló kõvel kirakott pince is, mely mindennemû konyhai élelmiszer tárolására alkalmas. A tanya egy komplett gazdaság, mely rendelkezik 3 istállóval és egyéb fedett épületekkel. A régi istálló, amely 1120 m2, egy 100 férõhelyes (szarvasmarha, stb.), karámokkal, etetõkkel kialakított épület, mely belsõ része maximálisan használható, külsõleg burkolati festést igényel. A másik két istálló, mely egyenként 870 m2, fiatalabb építésû. A két istálló között található a fedett etetõ. Az istállóknál kezelõfolyosó, rampa található, valamint silógödör. Traktorral, teherautókkal tökéletesen megközelíthetõ, a terület aszfaltozott úttal van ellátva. Az istállók több száz szarvasmarha, vagy egyéb állat tartására kitûnõen alkalmasak, így lovas tanyának is. A tanya területén található még egyéb gépszín, fedett épületek, melyek gépek, jármûvek tárolására alkalmasak. A tanya jelenleg rendelkezik különbözõ mezõgazdasági gépekkel, melyek igény esetén megállapodás tárgyát képezik. A tanya nagyon jól megközelíthetõ aszfaltozott úton a horgásztó partján végigautózva. Egyedülálló kilátás nyílik a Mátrára valamint a horgásztóra. A terület és az épületek egyéb használata is megoldható (turisztika) átalakítással. Amennyiben felkeltettem az érdeklõdését, nagyon szívesen válaszolok minden kérdésére, illetve tudok még képeket mellékelni. tel: +36302148556 , +36202067288
Érdeklõdni lehet: +36202067288

Ingatlan » mezõgazdasági terület » Heves » Recsk

Mezõgazdasági terület (Recsk, Heves) ingatlan hirdetések

Hasonló ingyenes ingatlan hirdetések


Rendezés:  
17
06
30
Ehhez az ingyenes ingatlan hirdetéshez nem lett kép feltöltve - hirdetés logo kép

610,000 Ft  Recsk eladó építési telek hirdetés

650 m² ∗ Recsk / Heves megye Hirdető: magánszemély


Recski mûút közvetlen közelében (3 méterre tõle), a horgászparadicsom Búzásvölgyi tóval szemben eladó egy 650 nm na
17
05
25
Ehhez az ingyenes ingatlan hirdetéshez nem lett kép feltöltve - hirdetés logo kép

800,000 Ft  Recsk eladó építési telek hirdetés

650 m² ∗ Recsk / Heves megye Hirdető: magánszemély


Recski mûút közvetlen közelében (3 méterre tõle), a horgászparadicsom Búzásvölgyi tóval szemben eladó egy 650 nm na


Hirdetés

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.