» »

Nyugat Dunántúli régió - Magyarország régiós felosztása, ingatlan hirdetések a régió szerint

A régió megyéi, a Nyugat-Dunántúli régió részei

Győri régióközponttal szerepel a Nyugat-Dunántúli régió az országban, három megye Győr-Moson-Sopron megye, Vas megye és Zala megye tartozik hozzá. A 88 fő/km² népsűrűség a 11 209 km² területen oszlik el, és nagyjából 1 millió ember él itt.

Győr-Moson-Sopron megye

A megye 7 járásra tagozódik, ezek: Csornai járás, Győri járás, Kapuvári járás, Mosonmagyaróvári járás, Pannonhalmai járás, Soproni járás, Téti járás, . A megyében 435424 fő él, a lakások száma (2015): 188346, ebből lakottak száma 169908, az összes lakás 90%-a.


Vas megye logója ingyenes hirdetési oldalunkon

Vas megye

A megye 7 járásra tagozódik, ezek: Celldömölki járás, Körmendi járás, Kőszegi járás, Sárvári járás, Szentgotthárdi járás, Szombathelyi járás, Vasvári járás, . A megyében 249252 fő él, a lakások száma (2015): 110050, ebből lakottak száma 96751, az összes lakás 88%-a.


Zala megye

A megye 6 járásra tagozódik, ezek: Keszthelyi járás, Lenti járás, Letenyei járás, Nagykanizsai járás, Zalaegerszegi járás, Zalaszentgróti járás, . A megyében 275837 fő él, a lakások száma (2015): 127122, ebből lakottak száma 109699, az összes lakás 86%-a.


Hirdetés


Keresés az ingyenes ingatlan hirdetések között

Ezen ingatlan hirdetési oldalunkon próbáltuk tematikus csoportosítani az Ön számára a feladott ingatlan hirdetéseket.
Ezen az oldalon először a keresett ingatlan típusát tudja kiválasztani. Ezt követően az adott ingatlan típus megye alapján történő szűrése, majd az azon belül található települések listáját találja meg. A település listán belül megtalálhatja az oldalunkon feladott ingyenes ingatlan hirdetéseket.

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.