» »

Közép Magyarországi régió - Magyarország régiós felosztása, ingatlan hirdetések a régió szerint

Megye kiválasztása

A Közép Magyarországi régió Budapestből és Pest megyéből áll. A legkiseeb területű régiónk a 6 919 km² területével, de a legmagasabb 426fő/km² a népsűrűség, így itt van a legnagyobb lakosság szám is, nagyjából 2.9 millió ember él ebben a régióban. Budapest a régióközpont.

Pest megye

A megye 18 járásra tagozódik, ezek: Aszódi járás, Budakeszi járás, Ceglédi járás, Dabasi járás, Dunakeszi járás, Érdi járás, Gödöllői járás, Gyáli járás, Monori járás, Nagykátai járás, Nagykőrösi járás, Pilisvörösvári járás, Ráckevei járás, Szentendrei járás, Szigetszentmiklósi járás, Szobi járás, Váci járás, Vecsési járás, . A megyében 1198171 fő él, a lakások száma (2015): 473448, ebből lakottak száma 431329, az összes lakás 91%-a.


Budapest főváros

A főváros kerületekre tagozódik. Budapesten 1680546 fő él, a lakások száma (2015): 905405, ebből lakottak száma 787334, az összes lakás 87%-a.


HirdetésKeresés az ingyenes ingatlan hirdetések között

Ezen ingatlan hirdetési oldalunkon próbáltuk tematikus csoportosítani az Ön számára a feladott ingatlan hirdetéseket.
Ezen az oldalon először a keresett ingatlan típusát tudja kiválasztani. Ezt követően az adott ingatlan típus megye alapján történő szűrése, majd az azon belül található települések listáját találja meg. A település listán belül megtalálhatja az oldalunkon feladott ingyenes ingatlan hirdetéseket.

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.