» »

Közép Magyarországi régió - Magyarország régiós felosztása, ingatlan hirdetések a régió szerint

Megye kiválasztása

A Közép Magyarországi régió Budapestből és Pest megyéből áll. A legkiseeb területű régiónk a 6 919 km² területével, de a legmagasabb 426fő/km² a népsűrűség, így itt van a legnagyobb lakosság szám is, nagyjából 2.9 millió ember él ebben a régióban. Budapest a régióközpont.

Pest megye

A megye 18 járásra tagozódik, ezek: AszĂłdi járás, Budakeszi járás, CeglĂ©di járás, Dabasi járás, Dunakeszi járás, Érdi járás, Gödöllői járás, Gyáli járás, Monori járás, Nagykátai járás, Nagykőrösi járás, Pilisvörösvári járás, Ráckevei járás, Szentendrei járás, SzigetszentmiklĂłsi járás, Szobi járás, Váci járás, VecsĂ©si járás, . A megyében 1198171 fő él, a lakások száma (2015): 473448, ebből lakottak száma 431329, az összes lakás 91%-a.


Budapest főváros

A főváros kerületekre tagozódik. Budapesten 1680546 fő él, a lakások száma (2015): 905405, ebből lakottak száma 787334, az összes lakás 87%-a.


HirdetésKeresés az ingyenes ingatlan hirdetések között

Ezen ingatlan hirdetési oldalunkon próbáltuk tematikus csoportosítani az Ön számára a feladott ingatlan hirdetéseket.
Ezen az oldalon először a keresett ingatlan típusát tudja kiválasztani. Ezt követően az adott ingatlan típus megye alapján történő szűrése, majd az azon belül található települések listáját találja meg. A település listán belül megtalálhatja az oldalunkon feladott ingyenes ingatlan hirdetéseket.

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.