» »

Közép Dunántúli régió - Magyarország régiós felosztása, ingatlan hirdetések a régió szerint

A régió megyéi, a Közép-Dunántúli régió részei

A Közép-Dunántúli régió központja Székesfehérvár, a területe 11 237 km², a népsűrűsége 97fő/km², a lakossága 1 millió fő körül van. A régió 3 megyéből áll, amelyek: Komárom-Esztergom megye, Fejér megye és Veszprém megye.

Fejér megye

A megye 8 járásra tagozódik, ezek: Bicskei járás, Dunaújvárosi járás, Enyingi járás, Gárdonyi járás, Martonvásári járás, Móri járás, Sárbogárdi járás, Székesfehérvári járás, . A megyében 394509 fő él, a lakások száma (2015): 167315, ebből lakottak száma 154168, az összes lakás 92%-a.


Komárom-Esztergom megye

A megye 6 járásra tagozódik, ezek: Esztergomi járás, Kisbéri járás, Komáromi járás, Oroszlányi járás, Tatai járás, Tatabányai járás, . A megyében 298617 fő él, a lakások száma (2015): 127398, ebből lakottak száma 118028, az összes lakás 93%-a.


Veszprém megye

A megye 10 járásra tagozódik, ezek: Ajkai járás, Balatonalmádi járás, Balatonfüredi járás, Devecseri járás, Pápai járás, Sümegi járás, Tapolcai járás, Várpalotai járás, Veszprémi járás, Zirci járás, . A megyében 342341 fő él, a lakások száma (2015): 149865, ebből lakottak száma 134758, az összes lakás 90%-a.


HirdetésKeresés az ingyenes ingatlan hirdetések között

Ezen ingatlan hirdetési oldalunkon próbáltuk tematikus csoportosítani az Ön számára a feladott ingatlan hirdetéseket.
Ezen az oldalon először a keresett ingatlan típusát tudja kiválasztani. Ezt követően az adott ingatlan típus megye alapján történő szűrése, majd az azon belül található települések listáját találja meg. A település listán belül megtalálhatja az oldalunkon feladott ingyenes ingatlan hirdetéseket.

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.