» »

Észak Magyarországi régió - Magyarország régiós felosztása, ingatlan hirdetések a régió szerint

Megye kiválasztása

Az Észak Magyarországi régióhoz az alábbi 3 megye tartozik: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye. A régió 3 megyét foglal össze, területe 13 428 km², a népsűrűség nagyjából 90fő/km², a teljes lakosság száma 1.1-1.2 millió fő lehet. A régió központja: Miskolc.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

A megye 16 járásra tagozódik, ezek: Cigándi járás, Edelényi járás, Encsi járás, Gönci járás, Kazincbarcikai járás, Mezőcsáti járás, Mezőkövesdi járás, Miskolci járás, Ózdi járás, Putnoki járás, Sárospataki járás, Sátoraljaújhelyi járás, Szerencsi járás, Szikszói járás, Tiszaújvárosi járás, Tokaji járás, . A megyében 670405 fő él, a lakások száma (2015): 284101, ebből lakottak száma 255551, az összes lakás 90%-a.


Heves megye

A megye 7 járásra tagozódik, ezek: Bélapátfalvai járás, Egri járás, Füzesabonyi járás, Gyöngyösi járás, Hatvani járás, Hevesi járás, Pétervásárai járás, . A megyében 301373 fő él, a lakások száma (2015): 135111, ebből lakottak száma 120369, az összes lakás 89%-a.


Nógrád megye

A megye 6 járásra tagozódik, ezek: Balassagyarmati járás, Bátonyterenyei járás, Pásztói járás, Rétsági járás, Salgótarjáni járás, Szécsényi járás, . A megyében 198627 fő él, a lakások száma (2015): 89184, ebből lakottak száma 78289, az összes lakás 88%-a.


HirdetésKeresés az ingyenes ingatlan hirdetések között

Ezen ingatlan hirdetési oldalunkon próbáltuk tematikus csoportosítani az Ön számára a feladott ingatlan hirdetéseket.
Ezen az oldalon először a keresett ingatlan típusát tudja kiválasztani. Ezt követően az adott ingatlan típus megye alapján történő szűrése, majd az azon belül található települések listáját találja meg. A település listán belül megtalálhatja az oldalunkon feladott ingyenes ingatlan hirdetéseket.

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.