» »

Észak Magyarországi régió - Magyarország régiós felosztása, ingatlan hirdetések a régió szerint

Megye kiválasztása

Az Észak Magyarországi régióhoz az alábbi 3 megye tartozik: Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Heves megye, Nógrád megye. A régió 3 megyét foglal össze, területe 13 428 km², a népsűrűség nagyjából 90fő/km², a teljes lakosság száma 1.1-1.2 millió fő lehet. A régió központja: Miskolc.

Borsod-Abaúj-Zemplén megye

A megye 16 járásra tagozódik, ezek: Cigándi járás, EdelĂ©nyi járás, Encsi járás, Gönci járás, Kazincbarcikai járás, Mezőcsáti járás, Mezőkövesdi járás, Miskolci járás, Ă“zdi járás, Putnoki járás, Sárospataki járás, SátoraljaĂşjhelyi járás, Szerencsi járás, SzikszĂłi járás, TiszaĂşjvárosi járás, Tokaji járás, . A megyében 670405 fő él, a lakások száma (2015): 284101, ebből lakottak száma 255551, az összes lakás 90%-a.


Heves megye

A megye 7 járásra tagozódik, ezek: BĂ©lapátfalvai járás, Egri járás, FĂĽzesabonyi járás, Gyöngyösi járás, Hatvani járás, Hevesi járás, PĂ©tervásárai járás, . A megyében 301373 fő él, a lakások száma (2015): 135111, ebből lakottak száma 120369, az összes lakás 89%-a.


Nógrád megye

A megye 6 járásra tagozódik, ezek: Balassagyarmati járás, Bátonyterenyei járás, PásztĂłi járás, RĂ©tsági járás, SalgĂłtarjáni járás, SzĂ©csĂ©nyi járás, . A megyében 198627 fő él, a lakások száma (2015): 89184, ebből lakottak száma 78289, az összes lakás 88%-a.


HirdetésKeresés az ingyenes ingatlan hirdetések között

Ezen ingatlan hirdetési oldalunkon próbáltuk tematikus csoportosítani az Ön számára a feladott ingatlan hirdetéseket.
Ezen az oldalon először a keresett ingatlan típusát tudja kiválasztani. Ezt követően az adott ingatlan típus megye alapján történő szűrése, majd az azon belül található települések listáját találja meg. A település listán belül megtalálhatja az oldalunkon feladott ingyenes ingatlan hirdetéseket.

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.