» »

Észak Alföldi régió - Magyarország régiós felosztása, ingatlan hirdetések a régió szerint

Megye kiválasztása

Az Észak Alföldi régió 3 megyéből áll Hajdú-Bihar, Jász-Nagykun-Szolnok, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye, az ország keleti szélén. Így az Észak Alföldi régió összeterülete 17 749km², amit olyan 84fő/km² népsűrűség jellemez, így az lakosság száma a régióban 1.4-1.5 millió fő lehet. A régió központja: Debrecen.

Hajdú-Bihar megye

A megye 10 járásra tagozódik, ezek: Balmazújvárosi járás, Berettyóújfalui járás, Debreceni járás, Derecskei járás, Hajdúböszörményi járás, Hajdúhadházi járás, Hajdúnánási járás, Hajdúszoboszlói járás, Nyíradonyi járás, Püspökladányi járás, . A megyében 530043 fő él, a lakások száma (2015): 229951, ebből lakottak száma 208075, az összes lakás 90%-a.


Jász-Nagykun-Szolnok megye

A megye 9 járásra tagozódik, ezek: Jászapáti járás, Jászberényi járás, Karcagi járás, Kunhegyesi járás, Kunszentmártoni járás, Mezőtúri járás, Szolnoki járás, Tiszafüredi járás, Törökszentmiklósi járás, . A megyében 378829 fő él, a lakások száma (2015): 172383, ebből lakottak száma 153696, az összes lakás 89%-a.


Szabolcs-Szatmár-Bereg megye

A megye 13 járásra tagozódik, ezek: Baktalórántházai járás, Csengeri járás, Fehérgyarmati járás, Ibrányi járás, Kemecsei járás, Kisvárdai járás, Mátészalkai járás, Nagykállói járás, Nyírbátori járás, Nyíregyházai járás, Tiszavasvári járás, Vásárosnaményi járás, Záhonyi járás, . A megyében 545280 fő él, a lakások száma (2015): 218084, ebből lakottak száma 198873, az összes lakás 91%-a.


HirdetésKeresés az ingyenes ingatlan hirdetések között

Ezen ingatlan hirdetési oldalunkon próbáltuk tematikus csoportosítani az Ön számára a feladott ingatlan hirdetéseket.
Ezen az oldalon először a keresett ingatlan típusát tudja kiválasztani. Ezt követően az adott ingatlan típus megye alapján történő szűrése, majd az azon belül található települések listáját találja meg. A település listán belül megtalálhatja az oldalunkon feladott ingyenes ingatlan hirdetéseket.

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.