» »

Dél Dunántúli régió - Magyarország régiós felosztása, ingatlan hirdetések a régió szerint

Megye kiválasztása

A legkisebb népességű régi a Dél-Dunántúli régi Magyarországon, nagyjából 950 000 ember él a 3 megyében, ami Baranya megyéből, Somogy megyéből és Tolna megyéből áll. A népsűrűség is a legalacsonyabb, 66 fő/km² körül van a 14 169 km²-es régióban. A régióközpont Pécs.

Baranya megye

A megye 10 járásra tagozódik, ezek: Bólyi járás, Hegyháti járás, Komlói járás, Mohácsi járás, Pécsi járás, Pécsváradi járás, Sellyei járás, Siklósi járás, Szentlőrinci járás, Szigetvári járás, . A megyében 374140 fő él, a lakások száma (2015): 166830, ebből lakottak száma 150136, az összes lakás 90%-a.


Somogy megye

A megye 8 járásra tagozódik, ezek: Barcsi járás, Csurgói járás, Fonyódi járás, Kaposvári járás, Marcali járás, Nagyatádi járás, Siófoki járás, Tabi járás, . A megyében 308210 fő él, a lakások száma (2015): 141168, ebből lakottak száma 120502, az összes lakás 85%-a.


Tolna megye

A megye 6 járásra tagozódik, ezek: Bonyhádi járás, Dombóvári járás, Paksi járás, Szekszárdi járás, Tamási járás, Tolnai járás, . A megyében 225158 fő él, a lakások száma (2015): 97978, ebből lakottak száma 89465, az összes lakás 91%-a.


HirdetésKeresés az ingyenes ingatlan hirdetések között

Ezen ingatlan hirdetési oldalunkon próbáltuk tematikus csoportosítani az Ön számára a feladott ingatlan hirdetéseket.
Ezen az oldalon először a keresett ingatlan típusát tudja kiválasztani. Ezt követően az adott ingatlan típus megye alapján történő szűrése, majd az azon belül található települések listáját találja meg. A település listán belül megtalálhatja az oldalunkon feladott ingyenes ingatlan hirdetéseket.

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.