» »

Dél Alföldi régió - Magyarország régiós felosztása, ingatlan hirdetések a régió szerint

Megye kiválasztása

A Dél-Alföldi régió 3 megyéje: Bács-Kiskun megye, Békés megy és Csongrád megye, az ország keleti oldalán, a déli szélén. A három megye összterülete 18 339 km², nagyjából 1.3-1.4 milló ember lakja, így olyan 71fő/km² a népsűrűsége a régiónak. A régió központi városa Szeged lett.

Bács-Kiskun megye

A megye 11 járásra tagozódik, ezek: Bácsalmási járás, Bajai járás, Jánoshalmai járás, Kalocsai járás, Kecskeméti járás, Kiskőrösi járás, Kiskunfélegyházai járás, Kiskunhalasi járás, Kiskunmajsai járás, Kunszentmiklósi járás, Tiszakécskei járás, . A megyében 507994 fő él, a lakások száma (2015): 239193, ebből lakottak száma 210199, az összes lakás 88%-a.


Békés megye

A megye 9 járásra tagozódik, ezek: Békési járás, Békéscsabai járás, Gyomaendrődi járás, Gyulai járás, Mezőkovácsházai járás, Orosházai járás, Sarkadi járás, Szarvasi járás, Szeghalomi járás, . A megyében 349581 fő él, a lakások száma (2015): 166658, ebből lakottak száma 148847, az összes lakás 89%-a.


Csongrád megye

A megye 7 járásra tagozódik, ezek: Csongrádi járás, Hódmezővásárhelyi járás, Kisteleki járás, Makói járás, Mórahalomi járás, Szegedi járás, Szentesi járás, . A megyében 404127 fő él, a lakások száma (2015): 193317, ebből lakottak száma 169697, az összes lakás 88%-a.


HirdetésKeresés az ingyenes ingatlan hirdetések között

Ezen ingatlan hirdetési oldalunkon próbáltuk tematikus csoportosítani az Ön számára a feladott ingatlan hirdetéseket.
Ezen az oldalon először a keresett ingatlan típusát tudja kiválasztani. Ezt követően az adott ingatlan típus megye alapján történő szűrése, majd az azon belül található települések listáját találja meg. A település listán belül megtalálhatja az oldalunkon feladott ingyenes ingatlan hirdetéseket.

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.