»

Magyarországi közös önkormányzatok - Magyarország Önkormányzati társulások

Az önkormányzatoknak lehetőségük van, hogy társulásokm alakításával közösen szervezzenek meg bizonyos feladatokat. A közös önkormányzatokban általában szakmai előkészítő munkát, valamint a közös fellépést elősegítő feladatokat végeznek.

Társulások kiválasztása

Bácsalmási közös önkormányzat

Részletesen: Bácsalmási közös önkormányzat települései.

Csöglei közös önkormányzat

Részletesen: Csöglei közös önkormányzat települései.

Katymári közös önkormányzat

Részletesen: Katymári közös önkormányzat települései.

Somlóvásárhelyi közös önkormányzat

Részletesen: Somlóvásárhelyi közös önkormányzat települései.

Tüskevári közös önkormányzat

Részletesen: Tüskevári közös önkormányzat települései.


Keresés az ingyenes ingatlan hirdetések között

Ezen ingatlan hirdetési oldalunkon próbáltuk tematikus csoportosítani az Ön számára a feladott ingatlan hirdetéseket.
Ezen az oldalon először a keresett ingatlan típusát tudja kiválasztani. Ezt követően az adott ingatlan típus megye alapján történő szűrése, majd az azon belül található települések listáját találja meg. A település listán belül megtalálhatja az oldalunkon feladott ingyenes ingatlan hirdetéseket.

Üdvözöljük ingyenes ingatlan hirdetés oldalunkon

Ingyenes ingatlan hirdetés feladása: a weboldal teljesen ingyenesen használható. Nem kell az oldalon regisztrálnia, mert az első ingatlan hirdetés feladás közben adja meg az adatait.

A hirdetését egyszerűen adhatja fel: csak kitölti a weboldalon található nyomtatványt, és 3 képet tölthet fel az ingatlanról. Az oldalra a hirdetés ellenőrzés után fog kikerülni, ugyanis minden ingatlan hirdetést ellenőrzünk, a kereső optimalizálva tesszük ki a hirdetését a weboldalunkra.

A hirdetés feladásakor megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, nem adjuk át harmadik félnek és mi sem használjuk fel hirdetési célokra. Adatait csak a weboldalon található hirdetésével kapcsolatosan használjuk fel, illetve csak statisztikai célokat szolgál.